top of page

LOOTSMA & CO

Welkom bij Lootsma & Co!

Opgegroeid in een ondernemersgezin leerde ik al snel met klanten en met personeel omgaan. Alles draaide om de zaak van mijn ouders. De klant is koning en je personeel is het kapitaal, dat is me met de paplepel ingegoten. Het succes van de klant wordt bepaald door goed functionerende medewerkers. Medewerkers die plezier hebben in hun werk, hun talenten kunnen inzetten en daarvoor worden gewaardeerd. Veel opdrachten gaan hierover. Van werving en selectie tot en met de beëindiging van de samenwerking, en alles wat daartussen zit.

‘Gebruik je talent en werk hard. Succes komt nooit vanzelf.’

Vroeger wilde ik dierenarts worden, maar het liep anders. In 1996 rolde ik het HR-vak in. Aanvankelijk leerde ik het in de praktijk, daarnaast volgde ik diverse opleidingen, waaronder HBO Personeelsmanagement, post Bachelor Bedrijfskunde en Master of Business Administration, specialisatie Human Resources Management. Als zelfstandig ondernemer heb ik me sterk ontwikkeld en dat doe ik nog steeds. Je bent natuurlijk nooit uitgeleerd.

Als ik niet werk, houden mijn man en ik ons bezig met de verzorging van onze dieren. We wandelen graag met de honden op het strand, in het bos en door de duinen, en we maken tochten in de bergen. De Hollandse wolkenluchten, de verre uitzichten in de Alpen, dat geeft mij ontspanning en energie. Naast wandelen, werk ik graag in de tuin, lees ik veel en sinds kort speel ik weer klassiek gitaar. En als er nog tijd over is, ga ik lekker uitgebreid koken.  

Lootsma & Co

Annemarie Lootsma is aangesloten bij de vakorganisatie NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling), in juli 2014 gecertificeerd HR Professional (NVP CHRP) en vijf jaar bestuurslid geweest van de sectie zelfstandigen van de NVP.

bottom of page