top of page

LOOTSMA & CO

Werkwijze

Lootsma & Co, dat ben ik. In 2011 ben ik begonnen als zelfstandig HR adviseur. Ik werk voor veel verschillende opdrachtgevers, op interim-basis, op projectbasis of op afroep. Net wat nodig is voor de klus en waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. Ik werk veel voor MKB-bedrijven, maar ook voor non-profit organisaties en de overheid. Mijn uitgangspunten zijn helder: afspraak is afspraak en klanttevredenheid staat centraal.

‘Annemarie is  ter zake kundig, loyaal en vrolijk in de omgang. Tevens is ze een harde werker, altijd zeer betrokken en hands-on. Wij zochten iemand die breed inzetbaar was voor de oprichting van ons bedrijf. Annemarie heeft deze werkzaamheden tot tevredenheid verricht, totdat de tijd rijp was om een volwaardige interne P&O-afdeling te starten binnen het bedrijf.

- Rob Koghee, founder New Skool Media

De werkwijze is transparant en degelijk, net als de dienstverlening. Met een goede prijs-/kwaliteitverhouding, afhankelijk van de opdracht. Voordat je Lootsma & Co inschakelt, hebben we eerst een verkennend gesprek om helder te krijgen wat je vraag is en op welke manier ik die kan invullen. Vervolgens maak ik een voorstel voor onze samenwerking, waarin de opdracht helder en eenduidig is beschreven.

1. Op afroep

​Heb je zo nu en dan behoefte aan advies of ondersteuning? Dan kun je mij inschakelen voor een uurtarief van € 105,-- per uur. De werkzaamheden worden in tijdseenheden van 5 minuten geregistreerd en gerapporteerd, aan het eind van de maand ontvang je een factuur. Je betaalt precies wat je nodig hebt, dus nooit te veel, en je wordt niet geconfronteerd met vaste kosten.

2. Conform offerte

Ligt er een specifiek vraagstuk? Dan kan het wenselijk zijn om op basis van een offerte te werken. Dan weet je vooraf precies voor welke investering je staat.

3. Op interim-basis

Bij projecten of opdrachten voor langere termijn werk ik met een marktconform tarief. Eén en ander is afhankelijk van de aard en duur van de opdracht. Elke klus is maatwerk, dit stemmen we zorgvuldig af voordat ik aan de opdracht begin.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en reis- en verblijfskosten. Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van Lootsma & Co van toepassing. 

bottom of page